Nederlandse romans

Beek, Ina van der – Een verrassende erfenis

Inhoud:

Wat zou je doen als je een enorm geldbedrag in je schoot geworpen krijgt en ook nog een huis in de Ardennen? Misschien een groot feest geven voor de hele familie of vriendengroep, meteen stoppen met werken, het huis laten verbouwen tot je eigen droompaleis… Klinkt allemaal goed, maar voor Katja ligt het iets anders. In Een verrassende erfenis van Ina van der Beek krijgt zij een enorme erfenis van haar oudtante in België. Die krijgt ze echter niet zomaar. Ze moet binnen drie jaar getrouwd zijn, anders wordt het huis alsnog verkocht. Voor Katja dus geen feesten en verbouwingen, maar een zoektocht naar de ware liefde. En dat blijkt behoorlijk lastig.

Waardering:

Katja erft van een onbekende tante veel geld en een prachtig huis in België. Verwarrend! Want het nog ingewikkelder maakt is dat er een voorwaarde bij zit. Katje moet binnen drie jaar trouwen.
Zo niet, dan wordt het huis verkocht en gaat het geld naar een goed doel.Dat legt druk op het leven van de 29-jarige Katja. Er zijn drie mannen die belangstelling voor haar hebben. Maar hoe weet ze nu of het echt om haar gaat of dat het om haar geld te doen is?
Ze moet flink haar neus stoten voor ze daar achter is!
Een onderwerp waar al meer boeken over verschenen zijn maar het blijft leuk om te lezen. De erfenis zelf lijkt wat onwerkelijk maar de manier waarop Katja hier mee omgaat is reëel beschreven. Als lezer weet je ook de intentie van ‘de mannen’ niet en dat maakt je nieuwsgierig naar de afloop.

Gegevens:

Uitgeverij: Zomer & Keuning
ISBN: 9789401906418
Aantal pagina’s: 214
Prijs: € 14,99