Streek- en familieromans

Burgers – Drost, Julia & Diest, Marjolein van – Niet alleen, maar samen

Inhoud:

Marloes van Kessel is zwaar teleurgesteld in de liefde. Ze is jong getrouwd, maar scheidt al binnen een jaar omdat haar man haar mishandelt. Dan wordt ze verliefd op een collega, maar ook hij stelt haar teleur en de relatie loopt stuk. Pas dan ontdekt ze dat ze zwanger van hem is. Toch wil ze hem niet terug. Marloes besluit dat ze het voortaan alleen doet

Waardering:

Marloes van Kessel leeft samen met haar zoontje. Ze is zwanger geraakt van een collega die vervolgens naar buitenland vertrok. Marloes is gelukkig met haar kleine Silas, heeft vriendinnen en een leuke baan. Mannen houdt ze na deze teleurstelling op een afstand. Maar dan hoort ze van een oud collega dat het de bewuste collega niet zo’n versierder was als zij had gedacht.
Ze blijken beiden zijn bedrogen.
Marloes bekijkt alles ineens met andere ogen. Ze kijkt naar de vrijgezellen mannen om zich heen. Zou er een goede man voor haar en vader voor Silas bij zitten?
Daarnaast is Marloes druk met het opzetten van buurtzorg. Hoewel hier niet diep op in wordt gegaan, is het wel leuk om hierover te lezen, zeker omdat Marloes zo enthousiast hierover is.
Het boek is geschreven met net wat meer emotie dan de gemiddelde streekroman. Vooral wanneer Marloes onverwacht een hartelijke vrouw ontmoet die de oma van Silas blijkt te zijn.
Julia Burgers-Drost is halverwege het schrijven van dit verhaal overleden. Haar dochter, Marjolein van Diest, heeft het boek af mogen schrijven.

Gegevens:

Uitgeverij: Z&K
ISBN: 9789401902632
Aantal pagina’s: 224
Prijs: € 13.99