Historische romans

Diverse auteurs – Vervlochten harten

Inhoud:

Liefde kan ingewikkeld zijn. Maar soms leidt een relatie vol hobbels en onverwachte zijpaden tot een band die niemand kan verbreken. Laat je door Karen Witemeyer, Mary Connealy, Regina Jennings en Melissa Jagears meevoeren langs het kronkelige pad van romantiek in verhalen over een liefde voor het leven.

Waardering:

Een boek met vier novelles, van vier verschillende schrijvers. Alle vier zijn het historische verhalen die bol staan van de romantiek.
Drie van de vier zijn het novelles behorend bij een boekenserie. Als je fanatiek lezer van dit genre bent zul je dan ook bekende namen tegenkomen. Dat maakt het extra leuk!
Zo lees je in De liefdesknoop over Claire in de vrouwenkolonie Harpers Station.
Ook Bredley Willis uit Fort Reno is geen onbekende. Wat wel onbekend is is de situatie waar hij in dit verhaal terecht komt. In plaats van een paard als vervoermiddel, zit hij in dit verhaal op een kameel.
De moraal van de verhalen is niet onbekend; een onmogelijke liefde die overwonnen moet worden. Of dat nu afstand of standsverschillen zijn, niets houdt deze mensen die van elkaar houden tegen om bij elkaar te zijn. De titel van het boek is dan ook toepasselijk voor alle vier de verhalen.
Stuk voor stuk heerlijke verhalen om te lezen! Jammer van novelles zijn altijd dat de verhalen zo kort zijn. Sommige van deze verhalen eindigen ook vrij abrupt. Maar wie weet komen we deze personen nog eens tegen in een volgend deel!

Gegevens:

Uitgeverij: Grace Publishing House
ISBN: 9789492234445
Aantal pagina’s: 412
Prijs: € 21,50