Historische romans

Heitzmann, Kristen – De heer uit het zuiden

‘De heer uit het zuiden’ is het tweede deel in de serie ‘Het land van de gouden rivieren’. Het is het vervolg op ‘Bruid van de bergen‘.

Inhoud:

De heer uit het zuiden’ is weer een echte Kristen Heitzmann: meeslepende liefde in een adembenemend decor.

Na vele hindernissen zijn Desi Brennan en Remy Montgomery eindelijk verloofd. Maar op Remy’s ranch gebeuren vreemde dingen. Runderen slaan op hol en Remy verliest bijna zijn beste stier. Het lijkt erop dat iemand het op hem gemunt heeft, zeker als Remy uiteindelijk zelf zwaargewond raakt. Maar wie er ook achter zit: hij of zij heeft buiten Remy’s weergaloze vrouw Desi gerekend…

‘De heer uit het zuiden’ is het tweede deel in de serie ‘Het land van de gouden rivieren’. Het is het vervolg op ‘Bruid van de bergen’, maar kan ook los gelezen worden.

Waardering:

Desi heeft 3 maanden gewacht totdat Remy weer terug kwam naar zijn ranch. Maar de twee maanden daarna ziet ze hem nog niet. Hij loopt wel rond met de erachter en zijn vrouw en dochter. Heeft hij twijfels aan zijn belofte om haar het hof te maken?

Ondertussen werkt ze nog steeds samen met haar vader in de drukkerij en schrijft ze artikelen. Het trauma dat ze in het vorige boek meemaakte heeft nog steeds invloed op haar, ook al laat ze dat aan anderen niet zien.

Remy krijgt te maken met vreemde en gemene aanvallen. Hij heeft geen idee wie het op hem gemunt heeft en waarom. Hij is gezegend met zo’n goede voorman als Holt.
Uiteindelijk wordt het zo gevaarlijk dat er gewonden vallen en Remy verbiedt Desi bij hem te komen. Desi wil dolgraag helpen en onderzoeken maar Remy en Holt houden haar tegen.
Maar de aanvallen gaan nog verder …

Het duurt misschien even voor je weer in het verhaal zit, maar er wordt regelmatig terug gegrepen op het eerste boek en dat brengt je weer helemaal er in. Het boek is romantisch, spannend en heeft ook behoorlijke diepgang. Een heerlijk boek om te lezen!

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029728607
Aantal blz: 432
Prijs: € 23,99