Eigentijdse romans

Hunter, Denise – Jij hoort bij mij

Jij hoort bij mij is het eerste deel van de serie Riverbend Gap.

Inhoud:

Als Katelyn Loveland midden in de Appalachen met haar auto van de weg raakt, vreest ze dat haar einde nabij is. Maar dan verschijnt Cooper Robinson, de lokale hulpsheriff, als vanuit het niets. Hij schiet haar te hulp en ondanks de levensbedreigende omstandigheden valt Katie als een blok voor hem. En zij is niet de enige die verliefd wordt; Cooper vergaat het net zo. Maar al snel na de redding komt hij tot een onthutsende ontdekking: Katelyn is niemand minder dan de nieuwe vriendin van zijn broer. En dus is er geen toekomst voor hen weggelegd. Of toch wel?

Waardering:

Het boek begint meteen al spannend als Katelyn van de weg raakt en met de voorkant van haar auto gevaarlijk over de rand hangt. Gelukkig rijdt Cooper net langs en hij kan hulptroepen inschakelen. Doordat ze samen een tijd zitten te wachten, klikt het goed tussen hen. Maar als Katelyn bij haar vriend aankomt blijkt hij de broer te zijn van Cooper.
De aantrekkingskracht blijft, ook al proberen ze elkaar te mijden. Het is allemaal nog gevoeliger omdat zijn broer een lange tijd neerslachtig is geweest. Nu hij door de vriendschap met Katelyn zo is opgeknapt durft zijn broer niet veel langs te komen.
Als zijn broer dan ook vraagt om in te vallen voor hem om samen met Katelyn en stuk van een wandelpad te lopen, is hij daar niet happig op.

Dit is een romantisch boek dat makkelijk weg leest.

Gegevens:

Uitgeverij De Parel
ISBN 9789493208681
Aantal blz: 352
Prijs: € 21,99

Extra:

Lees het leesfragment