Spannende boeken

James, Steven – Handelaar in leugens

Een Travis Brock thriller – deel 1

Inhoud:

‘Handelaar in leugens’ van Steven James is een thriller vol actie over de strijd voor gerechtigheid. Travis Brock werkt bij het Amerikaanse ministerie van Defensie en heeft een onfeilbaar fotografisch geheugen. Hij kampt echter met een tragisch verlies: zijn vrouw is omgekomen bij een onverklaarbare brand. Als hij een stap dichter bij het oplossen van de brand komt, zet hij alles op alles om de waarheid te achterhalen. Zelfs als hij daarbij het risico loopt zichzelf te verliezen. Met een dreigende terreuraanslag en huurmoordenaars die hem op de hielen zitten, raakt hij al snel verwikkeld in een gevaarlijk kat-en-muisspel. Hij zal hulp moeten inschakelen van de mensen die hij het meest vertrouwt. Zal het recht zegevieren?

Waardering:

De proloog verteld je hoe Travis Brocks vrouw is omgekomen bij een woningbrand. Hijzelf heeft het overleefd maar moet leven met de brandwonden die hij opliep.
Nu, anderhalf jaar later, heeft Travis zijn en werk bij het ministerie van Defensie opgepakt. In zijn vrije tijd probeert hij nog steeds achter het verhaal van de brand te komen zodat gerechtigheid zal zegenvieren. Tot hij tijdens het werk een document in handen krijgt waarboven de datum van de brand staat. Voor Travis een teken dat dit iets te maken heeft met de brand en hij is vastbesloten uit te zoeken hoe het zit. Vanaf dan volgen de gebeurtenissen elkaar in een rap tempo op.
Samen met geheim agente Adira werkt hij zij aan zij. Ze komen er gaandeweg achter de beveiliging van de kerncentrales in gevaar is en de geplande aanslag moet voorkomen worden. Maar er komt zoveel op hun pad.. en kunnen ze nog iemand vertrouwen als blijkt dat zelfs degene die ze betrouwbaar achten, hun tegenstanders blijken te zijn?
Een razendsnel, spannend verhaal. Er wordt naar een plot toegewerkt en daarom wil je niet stoppen met lezen. Steengoed geschreven. Spannend, maar er zit ook humor is verweven zodat je ook regenmatig met een glimlach zit te lezen.
Als je de laatste bladzijde hebt gelezen wil je één ding: deel twee. Want wat het laatste hoofdstuk onverwacht ontpopt maakt de lezer razend nieuwsgierig!

Gegevens:

Uitgeverij: Kokboekencentrum
ISBN: 9789029734691
Aantal pagina’s: 432
Prijs: € 24,99
Prijs e-book: € 9,99
Uitgave: september 2023