Eigentijdse romans

Kingsbury, Karen – Band van liefde

Samen onderweg – deel 4

Inhoud:

Ook voor de Baxters komt na regen gelukkig zonneschijn
Het vierde en laatste deel in de serie Samen onderweg
Na een tijd van grote verliezen, staat de familie Baxter nu voor een feestelijk seizoen. De nieuwe productie van het kindertheater staat op het punt om in première te gaan, en Dayne en Katy Matthews bereiden zich voor op een nieuw hoofdstuk in hun leven: gezinsuitbreiding. Het plannen van de bruiloft met zijn vriendin Elaine maakt bij John Baxter en zijn kinderen veel los. Als de tijd is aangebroken om het Baxter-huis te verkopen, sluit de familie samen een bewogen periode in hun leven af.

Waardering:

Het verhaal van de Baxters gaat weer verder waar het gebleven was. Hoewel het moeilijk voor ze is staat het ouderlijk huis te koop. Landon en Ashley verwachten weer een baby. Een spannende periode na het verliezen van hun kindje.
Het huwelijk van Luke en Reagan verkeerd nog in zwaar weer maar ze besluiten er voor te gaan vechten.
Zo kabbelt het gezinsleven door. De bekende (familie)tradities keren weer terug. Het CKT speelt zoals in alle boeken een rol.
In dit deel van deze lange serie gebeurd er weinig bijzonders. Hoewel het leuk blijft om te lezen hoe het met de familie gaat, is dit boek wat saai en voorspelbaar.

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Voorhoeve
ISBN: 9789029723954
Aantal pagina’s: 368
Prijs: € 19.99