Eigentijdse romans

Kingsbury, Karen – Geliefd

Serie Dayne Matthews, deel 4. Hiervoor kwamen Beroemd, Vergeven en Gevonden.

Inhoud:

Familie was nog nooit zo belangrijk. 
Baxter heeft eindelijk zijn eerstgeboren zoon gevonden, maar wat moet hij zijn andere kinderen vertellen? Terwijl hij zich dat afvraagt, brengt een sensationele rechtszaak in Hollywood Dayne Matthews en Katy Hart weer bij elkaar. Maar juist wanneer hun liefde weer een kans lijkt te krijgen, trekken twijfels en schandalen hen verder uit elkaar dan ooit. Ashley geniet van haar jongste zoontje, maar blijft zoeken naar haar oudste broer die ze nog nooit heeft ontmoet.

Waardering:

In dit deel over Dayne Matthews lees je weer veel over de familie Baxter. Erg leuk om hun levens verder te volgen.
Maar het leven van Dayne is ook interessant. In dit deel worstelt hij erg met de altijd aanwezige paparazzi. Waar hij ook komt, altijd worden er foto’s van hem gemaakt. Hij beseft dat pas goed als hij tijd met Katy door wil brengen.
Katy is na de aanval door een gestoorde fan heel bang van al die aandacht. Hoe kunnen zij ooit bij elkaar zijn als ze overal achtervolgd worden door fotografen?
Ashley zoekt nog steeds naar haar geadopteerde broer. Ze bijt zich er helemaal in vast.
John heeft nog steeds telefonisch contact met hem, maar Dayne vreest dat de paparazzi zich ook op hun leven zal storten als hij met hen gezien wordt.
Een boeiende roman die lekker leest. Er is veel aandacht voor de paparazi en het feit dat het leven van beroemdheden lastig maken. Goed gezien en beschreven door de schrijfster.
In het boek wordt veel over God en het geloof geschreven. Dayne groeit in zijn geloof.
De emoties en worstelingen van Katy zijn goed en reëel beschreven.
Het is heerlijk om weer te lezen over de Baxters en Dayne!

Gegevens:

Uitgeverij Voorhoeve
ISBN 9789029721776
Aantal blz: 352
Prijs: € 19,95