Romans

Kingsbury, Karen – Op de liefde

Bailey Flanigan – deel 4

Inhoud:

Bailey geniet nog steeds van haar nieuwe carrière en van haar vriendschap met Brandon. Maar nu is de tijd aangebroken dat ze grote beslissingen moet maken over haar toekomst. Blijft ze in Los Angeles met Brandon of keert ze terug naar de plaats die ze nog altijd een warm hart toedraagt, Bloomington, en naar Cody? Ze heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt en veel geleerd, maar het voelt alsof de grootste uitdagingen, de mooiste momenten en de heftigste ogenblikken nog moeten komen.

Waardering:

In dit vierde en laatste deel over Bailey Flanigan zul je het lezen; gaat Bailey verder door het leven met Cody of Brandon?
Bailey kan het leven in Los Angeles niet aan en ze keert terug naar Bloomington om daar in het christelijk kindertheater aan de slag te gaan. Maar ze blijft twijfelen of dit wel de juiste keuze is. Brandon weigert zich te verzoenen met de breuk tussen Bailey en hem.
Ook in Cody’s leven vinden veranderingen plaats. Hij trekt op met Andi, Baileys vriendin.
In de vier delen over Bailey blijft het maar gaan over het kiezen tussen Cody en Brandon. Het is goed dat het in deel afgesloten wordt want het wordt wat langdradig.
De sfeer is zoals in alle boeken warm hartelijk, oud en vertrouwt. Ook in dit boek kun je wat lezen over een aantal personen van de familie Baxter wat altijd weer leuk is.
Later dit jaar wordt het boek ‘Zo dichtbij’ verwacht, waar Karen Kingsbury ons weer meeneemt naar een familie-Baxter bijeenkomst. Wellicht kunnen we hierin ook lezen hoe het verder met Bailey zal gaan.

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Voorhoeve
ISBN: 9789029724753
Aantal pagina’s: 352
Prijs: € 19.99