Eigentijdse romans

Raney, Deborah – Dierbaar

Dierbaar is het vierde deel van de serie Chicory Inn. Hiervoor verschenen Dochterlief en Draagkracht en Droomwens
 

Inhoud:

 
Ook al is ze aangetrouwde familie, Bree Cordel Whitman voelt zich thuis bij Grant, Audrey en hun kinderen. Haar overleden echtgenoot Timothy Whitman is omgekomen in Afghanistan en als ze tijd doorbrengt met zijn familie, voelt het alsof ze dicht bij hem is. Zo houden ze samen de herinnering aan Timothy levend. 
 
Maar het is nu vijf jaar geleden dat ze weduwe werd en het is tijd om door te gaan met haar leven. Ze voelt zich schuldig omdat ze verlangt naar nieuwe liefde, maar ze blijft erover dromen, in het speciaal over één man: Drew Brooks. 
 
Maar hoe kan ze op zijn avances ingaan als ze daarmee haar familie pijn doet?
 

Waardering:

 
In dit boek gaat het over de weduwe van de zoon van Grant en Audrey Whitman, Bree. Zij was getrouwd met hun zoon Tim, die als marinier is omgekomen in Afghanistan. Bree heeft nog altijd een hele goede band met de familie.
Om de familie en om haar overleden man vindt ze het moeilijk om een nieuwe relatie aan te gaan. Het is inmiddels bijna vijf jaar geleden als collega Aaron haar uit vraagt. Heel voorzichtig gaat Bree hierin mee, maar het staat haar tegen. Ze merkt ook dat een man het niet fijn vindt om bij de familie van haar overleden man op bezoek te gaan. Maar is zij bereid om de band met die familie op te geven voor een nieuwe liefde? En kan ze wel opnieuw zoveel liefde voor een man voelen als ze voor Tim had?
 
Ondertussen komt Drew Brooks Grant helpen met het bouwen van een bungalow voor CeeCee. Hij is de jongere broer van Dallas, die met Danae Whitman getrouwd is. Doordat hij werkeloos is, is het helpen van Grant een prima oplossing. Maar hij ziet daar ook Bree. Helaas merkt hij al snel dat ze “bezet” is en buiten bereik. Of toch niet?
 
Een leuke en boeiende roman, die verder vertelt over de familie Whitman. De romans zijn duidelijk christelijk, maar het ligt er niet bovenop. Ook dit boek laat weer de mooie familieband zijn van de Whitmans.
 

Gegevens:

 
Uitgeverij Voorhoeve
ISBN 9789029725378
Aantal blz: 304
Prijs:  € 19,99
 

Extra: