Eigentijdse romans

Raney, Deborah – Kleurenspel

Inhoud:

‘Kleurenspel’ is een echte Deborah Raney: een hartverwarmend liefdesverhaal over een jonge weduwe die een nieuwe liefde vindt met een heel bijzondere overeenkomst met haar eerste man.

Olivia Cline maakt plannen om met haar man Derek te verhuizen naar een andere stad, in de hoop daar Dereks affaire met een collega voor altijd achter hun te laten en zich beiden te focussen op hun huwelijk. Maar dan overlijdt Derek onverwacht en is Olivia plots eenzamer dan ooit. Zonder man, zonder inkomsten, in een vreemd huis en in een plaats waar ze niemand kent.

Ze vindt een baan als assistent in het atelier van kunstschilder Reed Vincent, die al snel Olivia’s talenten ontdekt. Onder zijn bezielende begeleiding, komt Olivia tot bloei en krijgt ze nieuw vertrouwen in de toekomst. Totdat ze met een schok beseft waarom zijn handtekening haar zo bekend voorkomt…

Waardering:

Nog voordat Olivia haar nieuwe huis ziet komt haar man om bij een ongeval. Totaal ontredderd probeert ze de dagen door te komen. Al snel beseft ze dat ze geld nodig zal hebben om de hypotheek van het nieuwe huis te betalen. Verkopen zou ongunstig zijn en haar oude baan kan ze niet terug krijgen. Gelukkig vindt ze een baan als assistente van schilder Reed Vincent. Reed heeft net een transplantatie van zijn hoornvlies gehad. Hij ziet nog niet goed, maar hoopt dat dat weer terug komt.

Dan krijgt Olivia nog meer nieuws te verwerken dat haar leven totaal zal veranderen …

Olivia en Reed gaan langzaam meer voor elkaar voelen. Maar kan dat wel nu Olivia nog maar zo kort weduwe is?
En dan is er nog dat bizarre toeval waarbij Olivia Reeds handtekening herkent.

Het laatste is wel erg toevallig. Ook gebeurt er vrij veel. Maar het is een heerlijk romantisch boek met ook diep verdriet.

Gegevens:

Uitgeverij Kok Boekencentrum
ISBN 9789043531542
Aantal blz: 318
Prijs: 21,99
Prijs ebook: € 9,99

Extra:

Lees een leesfragment