Eigentijdse romans

Roper, Gayle – Schaduwen op het zand

Inhoud:

Iedere morgen serveert zij hem een ontbijt in haar lunchroom, maar hij neemt nauwelijks notitie van haar.

Carrie Carters kleine lunchroom in Seaside wordt druk bezocht door een bont gezelschap van plaatselijke bewoners, maar Carrie heeft alleen belangstelling voor Greg Barnes. Hij probeert zijn leven weer enigszins op de rit te krijgen nadat drie jaar geleden zijn vrouw en kinderen zijn omgekomen als gevolg van een misdaad. Te vaak zoekt hij vergetelheid in drank. Iedere keer als Carrie hem ziet, gaat haart hart sneller kloppen. Maar Greg lijkt haar niet eens te zien.

Als Carrie’s bordenwasser vermoord wordt en haar jonge serveerster verdwijnt, voelt Greg zich gedwongen om zich te verdiepen in deze zaken… en in Carrie’s leven. Daarmee komt Carrie’s pijnlijke verleden weer naar boven. Haar zorgvuldig gecreëerde wereldje dreigt in te storten.

Zal de kwetsbare relatie die zij met Greg heeft opgebouwd bestand zijn tegen het gewicht van de bagage die zij beiden dragen?

Waardering:

Een hedendaagse roman over Carrie, die samen met haar zus een lunchroom runt. De zussen hebben een roerig verleden, wat vooral Carrie niet los kan laten.
Greg is een vaste klant in de luchroom. Een paar jaar geleden verloor Greg zijn vrouw en kinderen op vreselijke wijze. Carrie koesterd gevoelens voor Greg, maar dat lijkt van één kant te komen.
Ook Carrie’s serveerster draagt geheimen met zich mee. Wanneer zij spoorloos verdwijnt en de keukenhulp wordt vermoord, doet Greg zijn best om uit te zoeken wat er aan de hand is. 
Tijdens deze omstandigheden groeien Greg en Carrie dichter naar elkaar toe.
Een mooie roman, met veel afwisseling. Door de mix van romantiek en spanning een geschikt boek voor velen.
Ik kijk uit naar meer boeken van deze schrijfster!  

Gegevens:

Uitgeverij: Den Hertog
ISBN: 9789033125195
Aantal pagina’s:
Prijs: € 20.90