Historische romans

Scott, Regina – Dwars door de wildernis

Dwars door de wildernis is het eerste deel van de serie “Wonderen van de natuur”.

Inhoud:

Meg Pero heeft haar vader geholpen met fotograferen sinds ze oud genoeg was om zijn uitrusting te dragen. Wanneer hij overlijdt, is ze daarom vastbesloten om zijn werk voort te zetten. Om te beginnen gaat ze mee met de legerexpeditie naar de North Rim van de Grand Canyon. Maar waar ze geen rekening mee heeft gehouden is dat de expeditieleider niemand anders is dan de man met wie ze jaren geleden weigerde te trouwen. En alsof dat nog niet genoeg is, verandert de expeditie al snel in een hachelijk avontuur midden in de wildernis…
 

Waardering:

Na de dood van haar vader komt Meg onder de zorg van haar tante. Maar daar voelt ze zich erg beperkt en ze wil weer fotograferen. Dus neemt ze een opdracht van het leger aan om de Grand Canyon te fotograferen tijdens een expeditie. Het leger denkt haar vader aangenomen te hebben. Dan de kapitein zich er mee en dat is niemand minder dan degene wiens huwelijksaanzoek ze afwees. Met kan wel door de grond zakken.
Ben heeft zijn eigen zorgen. Hij wil er achter komen waarom zijn vader niet is terug gekeerd van een kleine expeditie naar hetzelfde gebied.
Het is geen ongevaarlijke tocht. Er zijn gevaarlijke dieren, overstromingen en indianen. Toch lijkt er nog meer gevaar te zijn. Worden ze gevolgd?
Ben heeft nog steeds gevoelens voor Meg, maar zij wil niet trouwen maar fotograferen. Komen ze ooit bij elkaar?

Een boeiende roman met een flinke dosis spanning en romantiek. Het verhaal leest lekker en makkelijk.

Gegevens:

Uitgeverij De Parel
ISBN 9789464110005
Aantal blz: 352
Prijs: € 20,99