Historische romans

Scott, Regina – Een missie vol gevaar

Een missie vol gevaar is het tweede deel van de serie Wonderen van de natuur. Eerder verscheen Dwars door de wildernis.

Inhoud:

Omdat het Congres hem een gids weigert, zit er voor luitenant William Prescott niets anders op dan hulp in te schakelen om zijn missie – Yellowstone beschermen tegen probleemschoppers op – uit te voeren. Hij vindt die hulp in de eigenaresse van het hotel Geyser Gateway, de weduwe Kate Tremaine, die het uitgestrekte park als geen ander kent en er alles voor overheeft om het veilig te houden. Ze slaan de handen ineen om het park te beschermen, maar het blijkt niet zonder gevaar, want onverwacht gebeurt het ondenkbare: Kates zoontje Danny wordt ontvoerd.

Een missie vol gevaar is het tweede deel van de serie Wonderen van de natuur. Dit drieluik vertelt over de vroege geschiedenis van drie nationale parken van de Verenigde Staten – Grand Canyon, Yellowstone en Mount Rainier – en brengt de wondermooie natuur daar tot leven. Eerder verscheen Dwars door de wildernis.

Waardering:

Kate runt het hotel bij de geisers in het prachtige natuurpark Yellowstone. Sinds haar man overleden is doet ze dat alleen. Haar zoontje Danny voedt ze dan ook alleen op.
Dan verschijnt er een groepje soldaten onder leiding van luitenant William Presscott. Zij zijn gestuurd om het park te beschermen tegen stropers. Maar ze zoeken een ervaren en betrouwbare gids. Dat blijkt Kate te zijn. Zij weet alle mooie plekjes te vinden en alle bijzondere dieren.
Ze had alleen nooit gedacht dat haar hulp zo gevaarlijk zou zijn. Als haar zoontje Danny wordt ontvoerd wordt de situatie heel spannend. William moet de daders vinden en Danny levend terug vinden.

Een roman die makkelijk leest, met een goede dosis spanning en romantiek.

Gegevens:

Uitgeverij De Parel
ISBN 9789493208131
Aantal blz: 336
Prijs: € 20,99
Prijs e-book: € 9,99

Extra:

Lees het leesfragment