Eigentijdse romans

Tagg, Melissa – Na al die tijd

Serie Familie Walker, deel 3. Hiervoor verschenen Vanaf het allereerste begin, en Op het juiste moment

Inhoud:

‘Na al die tijd’ van Melissa Tagg is het derde boek in de familie Walker-serie. Beckett Walker is al jaren niet meer in Maple Valley geweest uit angst dat hij wordt opgepakt. Dat is exact wat er gebeurt als hij besluit toch terug te keren. Zijn droom om militair advocaat te worden valt in duigen.

Hovenier Kit Danby keert ook terug naar Maple Valley. Ze miste haar thuis en haar beste vriend, Beckett. Terug op de boomgaard van haar familie heeft ze één seizoen de tijd om winst te maken. Maar dat kan ze niet alleen.

Het lijkt simpel: Beckett heeft een taakstraf en Kit heeft hulp nodig. Toch blijkt er een stuk meer op het spel te staan dan ze allebei hadden gedacht.

Waardering:

Als Beckett eindelijk naar huis komt, wordt meteen waarheid waar hij al voor vreesde. Toch is zijn tijd thuis niet heel vervelend. Het brengt hem in contact met zijn oude buurmeisje en vriendin Kit. Die schrikt ook als ze thuis komt, maar dan van de staat van de boomgaard. Die is vreselijk! En haar broer Lucas is verdwenen, net als in 2005 toen hij in Afghanistan diende.
Samen met Beckett en anderen gaat ze het verval van de boomgaard te lijf. Haar vader gaat er mee akkoord om haar de leiding te geven over de boomgaard, maar wil dan wel dat die in het najaar winstgevend is.
Als ze zo samen werken, laaien oude gevoelens weer op. Maar hun dromen liggen mijlenver uit elkaar, want Beckett wil militair advocaat worden en gaan reizen. Voor Kit staat het leger gelijk aan afwezigheid, want dat was haar vader altijd. Kunnen ze als vrienden met elkaar om blijven gaan?

Dit is weer een heerlijke “Walker-roman”. Het is fijn om weer te lezen over de hele familie. De romantiek voert de boventoon in dit christelijke boek.

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029734042
Aantal blz 336
Prijs: € 22,99
Prijs e-book: € 9,99

Extra:

Lees het leesfragment