Eigentijdse romans

Wade, Becky – Het wachten waard

Inhoud:

Kate Donovan is uitgekeken op haar werk en het wachten op de ware man zat. Als haar oma haar vraagt om haar te helpen met het renoveren van haar vroegere huis, grijpt ze die kans dan ook meteen aan.

Zo ontmoet ze Matt Jarreau, de man die is ingehuurd voor de renovatie. Kate voelt zich al snel tot hem aangetrokken, maar Matt lijkt niet in haar geïnteresseerd. Hij verbergt zich het liefst zo veel mogelijk voor de buitenwereld en hij draagt duidelijk iets moeilijks met zich mee.

Kate besluit om er alles aan te doen om hem weer gelukkig te maken… of hij dat nu leuk vindt of niet.

Waardering:

Als Kate met haar oma mee gaat om het oude familiehuis te laten renoveren, ontmoet ze de knappe klusjesman Matt. Oma kent hem al vanaf dat hij een klein jochie was, maar ze weet niet dat hij daarna een grote ijshockeyster was. Toen zijn vrouw overleed is zijn leven in elkaar gestort en heeft hij zich helemaal terug getrokken.

Als Kate probeert contact met hem te maken merkt ze al snel dat hij dat niet wil. Maar ze herkent als maatschappelijk werker ook de pijn en verdriet in zijn ogen. Als ze zijn verhaal van anderen hoort begrijpt ze waar dat vandaan komt. Ze wil hem helpen. Maar haar hart speelt ook op, ze wordt hopeloos verliefd. En dat wil ze helemaal niet. Ze schijnt altijd verliefd te worden op de verkeerde mannen!

Terwijl Kate en Matt steeds meer tijd in elkaars aanwezigheid door brengen lijkt er langzaam iets te ontdooien bij Matt. Maar dat wordt zo maar weer teniet gedaan.

Een leuke roman die lekker weg leest. Met een goede christelijke boodschap. Kate gehoorzaamt God, zelfs als dat vreselijk veel pijn doet.

Gegevens:

Uitgeverij De Parel
ISBN 9789492408785
Aantal blz: 352
Prijs: € 17,50