Eigentijdse romans

Wade, Becky – Voor altijd de mijne

Inhoud:

Als Celia Park halsoverkop trouwt met Ty Porter, de man die ze altijd al onweerstaanbaar heeft gevonden, kan ze haar geluk niet op. Maar dan onthult Ty dat hij zich nog niet wil settelen en, nog belangrijker, dat hij een vriendin heeft.
In de vijfenhalf jaar die volgen, zet Celia haar dromen opzij om voor haar dochtertje te kunnen zorgen, en Ty weet al zijn doelen te bereiken, wat hem het gevoel geeft dat hij het goed voor elkaar heeft. Maar dan staat hij ineens oog in oog met de vrouw die hij niet kan vergeten en een kind waarvan hij niet wist dat hij het had…
Kan hier nog iets goeds uit voortkomen?

Waardering:

Dit tweede deel van de serie van de Familie Porter gaat over Ty. Ty is de meest stoere maar ook de meest nonchalante broer. Hij is een bekende stierenrijder, is knap en makkelijk in de omgang. Maar ook impulsief. Zelfs zo dat hij tijdens een korte vakantie Celia Park met een zachte hand en mooie praatjes zover krijgt dat ze met hem trouwt.
Celia is op haar beurt al jaren verliefd op Ty. Het is het weekend van haar dromen maar om nu te trouwen, vindt ze wat te ver gaan. Toch laat ze zich overhalen.
Het plezier duurt maar heel kort; Ty bekend de volgende ochtend thuis een vriendin te hebben en laat Celia in de steek.
Tot hij na zes jaar weer langs de locatie komt waar het huwelijk is gesloten en zich afvraagt hoe het met Celia zal gaan. Hij besluit haar op te zoeken om zijn excuses aan te bieden.
Waar Ty nooit over nagedacht heeft, is gebeurd. Hun nacht samen is niet zonder gevolgen gebleven. Celia zorgt al die jaren alleen voor Addie, hun dochter.
Nu hij weet dat ze er is, wil Ty ook een vader voor haar zijn. Hoe moeilijk ook voor Celia.

Ty is geen man die je meteen in je hart sluit. Zo met iemand omgaan scoort geen punten. Celia daarentegen is een lieve, sterke vrouw, die je wel meteen mag.
Toch zie je Ty langzaamaan veranderen. Hij moet veel leren, het verhaal neemt je ook mee in deze groei. Mooi om te lezen.
Zoals we gewend zijn van Becky Wade leest ook dit boek als een trein. Aan haar schrijfstijl is eigenlijk alles goed. Mooi uitgediepte personages en goed beschreven emoties. Maar ook de dingen er omheen zijn heerlijk om te lezen, zoals Celia’s liefde voor bakken en haar werk in de koffiezaak.
Kortom; echt een aanrader!
Voor altijd de jouwe is het tweede deel in de serie ‘De familie Porter’. Eerder verscheen Zonder twijfel de jouwe. Dit boek is prima los te lezen.
Het derde deel, wat ongetwijfeld over de 3e broer, Jack, zal gaan, verschijnt medio 2023.

Gegevens:

Uitgeverij: De Parel
ISBN: 9789493208490
Aantal pagina’s: 417
Prijs: € 22,50
Prijs e-book: € 9,99
Uitgave: mei 2022