Eigentijdse romans

Wade, Becky – Zonder twijfel de jouwe

Inhoud:

Als de vader van Meg Cole onverwacht overlijdt, krijgt ze de leiding over zijn bedrijf. Ondanks dat ze helemaal niet geschikt is om dit grote familiebedrijf te runnen, neemt ze de teugels van haar vader over. Maar waar ze echt geen zin in heeft, is zich ook nog eens in haar vaders hobby, het fokken van Engelse volbloedpaarden, te verdiepen. Daarom geeft ze de manager, Bo Porter, zes maanden om de fokkerij te sluiten. Bo is vastbesloten om de vrouw die hem van zijn droom wil beroven niet aardig te vinden. Maar Meg maakt een diep verlangen om haar te beschermen in hem los en hoe meer tijd hij met haar doorbrengt, hoe liever hij ieder obstakel dat hen scheidt, wil overwinnen en haar liefde wil verdienen. Maar zal dat lukken?

Waardering:

Na het overlijden van haar vader staat Meg plotseling aan het hoofd van een oliemaatschappij. Iets wat totaal niet bij haar past. Omdat ze hier meer dan genoeg aan heeft besluit ze de paardenfokkerij van haar vader te verkopen. Maar Bo Porter, de manager van de stoeterij, vraagt om een uitstel van zes maanden.
Meg heeft het niet makkelijk. Ze vindt het vreselijk dat ze in deze positie is beland. Ze kampt met stress en paniekaanvallen. Ze ontdekt dat ze tot rust komt op de stoeterij… en bij Bo Porter. De chemie tussen hen is duidelijk voelbaar. Maar een kansloze zaak, denkt Meg. Bo is immers haar werknemer!
Opnieuw is er een prachtig boek van Becky Wade verschenen. Het eerste deel van de nieuwe serie ‘De familie Porter’. Het boeit van de eerste tot de laatste bladzijde. Meg is een lieve, zachte vrouw waar veel onzekerheid in schuilt. Je sluit haar direct in je hart. En Bo.. misschien is hij een beetje te volmaakt beschreven. Stoer, lief en zorgzaam. Er zal geen lezer zijn die hem niet mag.
Het is een veelzijdig verhaal. Want naast alle romantiek waar het boek bol van staat zijn er ook wat spannende momenten, een flinke dosis humor waardoor je hardop in de lacht schiet maar je komt ook mooie serieuze gesprekken tegen.
Het verhaal laat duidelijk zien dat in geld geen geluk zit. Meg wordt er zelfs ongelukkig van, tot ze een doel vindt om het geld goed te besteden.
Een heerlijk verhaal wat je het liefst in één ruk uitleest. Ik kijk uit naar het tweede deel!

Gegevens:

Uitgeverij: De Parel
ISBN: 9789493208254
Aantal pagina’s: 300
Prijs: € 20,99
Prijs e-book: € 5.00
Uitgave: mei 2021