Historische romans

Witemeijer, Karen – Het najagen waard

Inhoud:

Een onderwijzeres op de vlucht. Een premiejager in de achtervolging. Kunnen twee vijanden elkaar leren vertrouwen voordat ze allebei verliezen wat hen het meest dierbaar is?
 
Stone Hammond is de beste speurder van Texas. Hij komt nooit met lege handen thuis. Dus wanneer een rijke spoorweginvesteerder hem inhuurt om zijn ontvoerde kleindochter te vinden, neemt Stone de klus graag aan.
 
Charlotte Atherton, het voormalige hoofd van Sullivans Academie voor Uitzonderlijk Jong Talent, wil haar leerlingen tot elke prijs beschermen, vooral het weesmeisje dat aan haar zorgen is toevertrouwd. Charlotte heeft Lily’s moeder beloofd om het meisje bij haar gewetenloze grootvader vandaan te houden. En die belofte is haar heilig, zelfs nu ze wordt belaagd door een knappe premiejager met verrassend eerlijke ogen.
 
Wanneer de onderwijzeres papieren tevoorschijn haalt waaruit blijkt dat ze Lily’s wettige voogd is, gaat Stone twijfelen aan alles wat hem verteld is. Is miss Atherton misdadiger of slachtoffer?
 
Dan doemt er een nieuw gevaar op, waardoor Charlotte wel moet vertrouwen op de man die was gestuurd om haar te dwarsbomen. Vastbesloten om te beschermen wat hij uit elkaar had willen rukken, vindt Stone een doel dat werkelijk het najagen waard is…

Waardering:

Als de academie waar Charlotte les geeft midden in het jaar gesloten wordt besluit Charlotte met drie leerlingen te vertrekken. Ze heeft de voogdij over Lilly gekregen toen haar vriendin en moeder van Lilly stierf. Ze weet dat de grootvader van Lilly haar graag wil hebben en ze moet haar uit zijn handen zien te houden. Dat lukt een poosje heel aardig.
Totdat Stone Hammond opduikt bij de afgelegen boerderij. Meestal spoort hij misdadigers op, maar hij denkt nu een ontvoerd meisje op te sporen. Als hij hoort dat Charlotte de wettige voogdij heeft, besluit hij dat eerst te onderzoeken. Al snel blijkt dat de grootvader van Charlotte nog een speurder op pad heeft gestuurd. Daardoor moeten ze weer onderduiken.
Een roman met veel humor en de nodige spanning. Spanning om de veiligheid van Lilly maar ook tussen Charlotte en Stone. 
Maar er is geen tijd voor hofmakerij, Lilly’s grootvader moet gestopt worden …
Een heerlijke roman om mee te ontspannen!

Gegevens:

Uitgeverij Grace Publishing House
ISBN 9789492234032
Aantal blz: 400
Prijs: € 20,00