Spannende boeken

Rosenberg, Joel C. – De Libië tactiek

Serie ‘Marcus Ryker’ deel 5. Eerder verschenen Het Kremlin complot, Russische roulette, Machtsstrijd in Jeruzalem en Het Beiroet protocol

Inhoud:

‘De Libië tactiek’ van Joel C. Rosenberg is het vijfde deel in de Marcus Rykerserie. De meest gezochte terrorist ter wereld is dood. Marcus Ryker heeft de opdracht zelf gegeven. Nu heeft hij de taak gekregen om de rest van het Kairos-terreurnetwerk op te rollen. Maar dan zet een verslag uit Libië alles op losse schroeven. De bom die het hoofdkwartier van de terroristische organisatie had moeten treffen, blijkt een fout van gigantische proporties. En Ryker is verantwoordelijk.

Als het Kairos-terreurnetwerk zich voorbereidt op een vergeldingsaanval, moet Ryker snel handelen. Maar hij kan deze bedreiging alleen stoppen als hij eerst zijn naam zuivert. Ondertussen laten bondgenoten hem in de steek. De tijd tikt, en de spanning stijgt.

‘De Libië tactiek’ van Joel C. Rosenberg is een geopolitieke actiethriller vol actie en intrige die je naar adem laat happen.

Waardering:

Opnieuw moet Marcus de strijd aangaan met Kairos. Deze vreselijk gewelddadige terreurorganisatie lijkt maar niet te traceren. Wat zijn zij van plan? Het lijkt een vreselijke aanval te worden op Amerika, maar waar en hoe?
Telkens lijken Marcus en zijn team een paar stappen achter te lopen.
Marcus krijgt te maken met politieke tegenstanders, die hem weg willen hebben. Gelukkig is Annie Stewart zijn steun en toeverlaat, maar kan er een relatie groeien tussen hen of blijft zijn werk in de weg staan?

In het begin is het even doorbijten, met veel namen en details. Maar als je eenmaal in het verhaal zit is het boek heel moeilijk weg te leggen. Alhoewel sommige gebeurtenissen onwaarschijnlijk lijken is het zinderend spannend! Een mooi vervolg in de serie over Marcus Ryker.

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029734585
Aantal blz: 448
Prijs: € 24,99
Prijs e-book: € 12,99
Prijs luisterboek: € 16,99

Extra:

Lees het leesfragment