Eigentijdse romans

Woods Fisher, Suzanne – De onthulling

Serie “De Herberg op Eagle Hill”  deel 3. Hiervoor kwamen Waar wonderen gebeuren” en “Op zoek naar antwoorden

Inhoud:

Liefde doet vreemde dingen met mensen…
Naomi King neemt een impulsief besluit om haar hart te volgen naar een voor haar onbekend terrein, waarmee ze alles wat haar dierbaar is in gevaar brengt. Als iemand erachter komt wat ze doet, zal dat haar zeker in de problemen brengen. Maar als het om Tobe Schrock gaat, gelooft Naomi dat het dat waard is.
Het komt tot een dieptepunt als een jonge vrouw in het Arendsnest arriveert met een geheel onverwachte boodschap voor Tobe en zijn familie. Samen met een gast in de herberg met een twijfelachtig talent en een genealoog die meer geïnteresseerd is in de hedendaagse Schrocks dan in de oude familiestamboom, stapelt het bewijs zich op dat er iets vreemds aan de hand is. Of een sinister persoon aan het werk is…
In deze afsluitende pageturner van de serie De herberg op Eagle Hill trekt Suzanne Woods Fisher alles uit de kast met dit verhaal vol verrassende wendingen.

Waardering:

In dit laatste deel van de serie worden de laatste geheimen onthuld. Toe zit zijn straf uit voor zijn aandeel in de fraudezaak van Schrock Investments. Naomi bezoekt hem in het geheim omdat ze weet dat haar broer Galen Tobe niet mag. Dat slaat ook een wig tussen Rose en Galen.
Ondertussen heeft Bethany nog steeds verkering met Jimmy. Ze wil graag trouwen maar Jimmy heeft geen haast. Hij zit vast aan de kippenhouderij van zijn moeder, terwijl hij veel liever paarden fokt.
Dan is er nog de gast Brooke Snyder, die langdurig in Het Arendsnest verblijft. Zij maakt kennis met de knappe Jon Hoeffler, de neef van de vijf vrouwen waar Bethany werkt.
De wereld van de familie Schrock staat op zijn kop als Paisley opeens verschijnt. Wie is zij? Tobe zal zelf duidelijk moeten geven hierover.
Het is leuk om nu de onthulling van veel geheimen te ontdekken.  Sommige dingen zijn wat voorspelbaar. Een vlot lezende Amish-roman.

Gegevens:

Uitgeverij Het Zoeklicht
ISBN 9789064512407
Aantal blz:
Prijs: € 19,95