Historische romans

Witemeyer, Karen – Uit het zicht

Hanger’s Horsemen, deel 3. Hiervoor verschenen “Voor de liefde in het zadel” en “Recht uit het hart”

Inhoud:

Luke Davenport vecht al zijn hele leven – voor respect, voor zijn vaderland en voor wie niet in staat is zelf te vechten. Maar nu de andere leden van de Hanger’s Horsemen zich een voor een gesetteld hebben, valt er weinig meer te vechten en dat maakt hem rusteloos. Wanneer de kans zich voordoet om een stel veedieven in Madison County op te sporen, aarzelt hij geen moment en gaat er in zijn eentje op af.

Waardering:

Als Luke Davenport wordt ingehuurd om veedieven op de sporen bij Oliver Grimes, komt hij in aanraking met de buren Nate en zijn tante Damaris. Nate’s vader is recent omgekomen bij een vreemd ongeluk en Damaris is daarom overgekomen om voor hem te zorgen. Nate haat Grimes omdat hij hem verdenkt van de moord op zijn vader. Maar is hij verantwoordelijk voor de veediefstallen? En heeft Grimes wat te maken met de dood van Nate’s vader?

Als Luke op wacht staat om de veedieven te betrappen gaat het vreselijk mis. Hij raakt zwaar gewonnen het kost Damaris en Nate grote moeite om hem thuis te krijgen.

Er blijken veel rare dingen te gebeuren in de omgeving. Wie zit daar achter en lopen Damaris en Nathaniel gevaar?

Het is meteen duidelijk dat Damaris en Luke elkaar meer dan leuk vinden. Het is mooi om de vriendschap steeds verder te zien groeien. Beiden zijn overtuigd christen en proberen daar ook naar te leven.

Weer een heerlijk romantisch en spannend deel van de Horsemen-serie!

Gegevens:

Uitgeverij Grace Publishing House
ISBN 9789492234933
Aantal blz 416
Prijs: € 23,95
Prijs e-book: €
Prijs luisterboek: €

Extra:

Lees het leesfragment